سبک زندگی

کیک بادام با پرتقال ایرانی

کیک بادام و پرتقال ایرانی
کیک بادام و پرتقال ایرانی
برای ادامه مسیر و انتشار مطالب جدید و بروز به حمایت شما نیازمندیم
برای حمایت از ما " لطفا " بر روی تبلیغات سایت کلیک کنید
درباره حمایت از ما بیشتر بدانید

این کیک بادام و پرتقال ایرانی مرطوب، نرم ، متراکم و شیرین است. شاید شما در ظاهر با خوردن یک تکه از آن مشکل داشته باشد. اما این مطلب را بخوانید تا بدانید که می توانید همه کیک را بخورید ! زیرا این کیک بطور طبیعی دارای گلوتن است و هیچ شکر تصفیه شده ای ندارد و پر از خواص میوه های تازه است . پرتقال ایرانی با طعم منحصر بفردش و سس ویژه آن را شریک مناسب برای یک فنجان چای داغ کرده است .

کیک بادام و پرتقال ایرانی

 

آنچه نیاز دارید ؛

– مخلوط کن با سرعت بالا
– مایکرفر یا فر با قابلیت گردان
– ظرف با قطر ۱۵ سانتیمتر

مواد لازم :

برای کیک ؛

  • ۲ پیمانه آرد
  • ۲ عدد پرتقال ایرانی
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۲/۳ فنجان شربت افرا
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱ قاشق چای خوری دارچین
  • ۱/۲ قاشق چای خوری هل
  • ۱/۲ فنجان مغز بادام

 

برای کِرِم پرتقال

  • ۱ پرتقال کامل ایرانی که بصورت ورقه های نازک بریده شده است
  • ۱ فنجان آب پرتقال ایرانی
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۱قاشق غذاخوری عسل

روش پخت

  • برای پخت کیک فر را تا ۱۶۰ درجه گرم کنید .
  • پرتقال ایرانی و خوش طعم خود را حداقل یک ساعت بجوشانید . سپس بگذارید خنک شود
  • پرتقال ایرانی آب پز را با پوست بصورت ورقه های نازک در آورید .
  • آب پرتقال را در مخلوط کن خود قراردهید و تخم مرغ، شربت افرا (اگر ندارید از عسل استفاده کنید )، وانیل، دارچین و هل را اضاف کنید و مخلوط کن را روشن کنید.
  • درون سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی را قرار دهید. مخلوط فوق را درون مخلوط آرد، بیکینگ پودر و بادام بریزید. خمیر حاصله را با استفاده از دست ، کمی ورز دهید تا نرم شود. خمیر را با فاصله کنار هم روی کاغذ مخصوص پخت، درون سینی فر قرار داده و آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که سفت و طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.خمیرها را از فر خارج کرده و حدود یک ساعت آن ها را در جایی قرار داده تا خنک شوند. فر را روی ۱۴۰ درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید.همان طور که خمیرها در حال خنک شدن هستند، با استفاده از یک چاقوی تیز و نازک، آن ها را به ضخامت ۳ سانتی متر برش دهید. برش ها را روی سینی فر قرار داده و آن ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت دهید و یک بار برگردانید.آن ها را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.
  • پرتقال ورقه شده با کره و عسل حرارت  داده شده در ماهی تابه سرخ کنید . هنگامی یک طرف برش های پرتقال در تابه سرخ شد و به رنگ طلایی در آمد برای طرف دیگر تکرار  کنید . و سپس برادرید و کناربگذارید .
  • کیک ها رابرش زده و روی آن پرتقال های برش زده پخته را بگذارید و اگر دوست دارید کمی عسل  روی آن بریزید .

کیک شما آماده است ! آن را با دوستانتان به همراه یک چای داغ هل دار نوش جان کنید .

 

 

منبع

درباره نویسنده

بخش جذب آگهی

بخش جذب آگهی

قوانین بخش نظرات در تک وو

  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  • برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما اقدام کنید.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  • نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.

پیام بگذارید